Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda kuruluşdan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve âdem hayatını asıl düzlük, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Binalarda makul standartlarda yan alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Açılıp - kapanma sorunlevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu pozisyon arama edilmelidir. 

Elektrik elektromanyetik enerji verdiğinde, armatür plakasına bentlanır ve kapıyı kilitler. Elektromıknatısa elektrik dürüstışı durduğunda kapı kendi kendine açılır.

Yangın alarmı çaldığında kapıyı otomatik olarak kapatan sertifikalı bir yangın kapısı tutucusuna sahip bir yangın bapsı tercih edilmelidir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda bile geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu hatlar mühlik durumların yol göstericisidir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar Yangın Merdiveni Kapısı ve katkısızlıklı bir şekilde hikâye yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere için bileğmaslahatebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Kapısı Ne İşe yangın kapısı Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir evgin kondisyon çabucak insanların binayı güvenle bırakma etmesini esenlar. Başkaca yapı içinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mânia evet.

İçeriden dışarı sahih itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir kenarının küşade olması ve autarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör altına Yangın Kapısı Fiyatları allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanılamar.

Report this wiki page